Skimmel?

Haha, funderar seriöst på en helklippning så man kan få se en vit liten sagoprins! Hade inte varit samma häst! :D

Springspring

Testade att släppa in Frechie i vår hage, men det verkade inte funka överdrivet bra. De sprang å sprang osv så Gismo var lite seg i söndags!
Red i paddocken och han var väldigt hård i munnen och ville inte riktigt slappna av. Efter en timma typ började han släppa något men ja, inte riktigt den känslan jag ville.
Det som är lite irriterande är också att när han går i form har han en tendens att böja för mycket på halsen inåt så då får man börja tänka på det, oså blir han lite irriterad och inte förstår vad man vill riktigt. Jaaaja!

Jeanette var och hälsade på och fotade lite, hahah så får väl se hur det såg ut! ;)

Fredagsmys

När jag åkte till stallet idag stod Gismo till min förvåning i sin lilla hage. Han skulle ju egentligen stå inne eftersom han rymmer så skulle vi fixat det i helgen, men han stod ute. Som tur var inne i hagen som sagt, haha! Pappa fick sig en rehjäl stöt här om dagen så det svartna för ögonen, så man kan ju hoppas och anta att Gismo fått sig något liknande idag!

MEN, inte nog med att han stod där, han har njutit av det! Herregud, har aldrig sett han så smutsig! Hela kroppen och tom ansiktet var lerig! Haha söten
Blev en barbackatur med Amanda ut i skogen och han skötte sig super. Fina steg å allt. Bara skritt dock. :)
Min mobilkamera suger, meeeenmen so what.
;)
Hoppträning för Pernilla!

Häj!
Idag vart det hoppträning för Pernilla igen, längesen nu! Glömde förbygeln hemma och med en pigg ponny som stått inne hela dagen blev det lite spring, men annars gick det bra!

Vet inte om jag nämnt det här, eller om någon har missat. Men Gismo har gått å blivit rymling igen. Och nu vet jag inte vad vi ska göra! Han har tagit sig ur sin lilla hage med extra ström nu också. Åh, jag blir så irriteraaad!
Att köpa ett riktigt stängsel kommer kosta tusentals kroner men vad ska man göra? DAMPhest.
Kan ju inte säga att jag inte saknar sommar! Fiffan vad kallt det var idag :O

lys

Red en liten stund i den belysta paddocken. Han var lite småseg och tyckte inte alls att det var roligt att gå runt där, sen kom det inte två till och eftersom den är så liten kände jag ingen motivation alls till att fortsätta. Red väl i 40 min sammanlagt. :)

<3

I lördags gick Gismo som en klocka. I alla fall när vi värmt upp. Han vart lite seg i början så hoppade av och tog vad naturen hade att erbjuda istället för att gå tillbaka till stallet och hämta. Fick bli en liten pinne och den gjorde underverk. Haha!

Idag har han fått nya skor den lille herrn så han fick stå idag. Hovslagaren tyckte att han så bättre ut och att det hade växt till sig så det känns braa! :D

bild saknas

Har varit lite halvtaskig på att uppdatera senaste tiden, men jag har faktiskt inte ridit på hela veckan. Mer än idag och i måndags alltså. Jobbade nämligen i onsdags!
I alla fall så red jag ut med Elin idag på en mysig tur i skogen! Eller ja, den vanliga rundan helt enkelt. Dom fick springa av sig massor och njöt av varje steg så nu ligger han med mystäcke och gottar sig i boxen.

Imorgon blir det nog något dressyrliknande pass i paddocken eller så, och sen kommer förhoppningsvis hovslagaren på söndag!
:d


Börjar bli så tråkigt att lägga upp bara hästbilder, och speciellt när det bara är på en och samma häst hela tiden. Så kommer nog slänga in lite vad som helst nu fram över - dock oftast på Gismo, hähä.
Men är ju inte helt ute och cyklar när jag lägger in bild på Tuffy, hon är ju trots allt min hund och ett djur! :love:
Men tycker att inlägg utan bild ser så tråkigt ut så skit samma!

<3

Blev en uteritt idag i mörkret. Han har gått ganska hårt två dagar i rad nu, så det blev bara skritt. Var väl ute i ca en timma och han var lugn och snäll häla vägen. Lilla, söta vän jag är så fäst vid dig.
Måste ringa hovslagaren i veckan nu också för jag tycker allt att han börjar få lite långa hovar!
Så, finns väl inte så mycket mer att säga :D
Hejhejj


Dutti kille!

Åh, min lilla prins är så duktig. I lördags hoppade vi i paddocken och mamma och pappa var med och hjälpte till! Värmde upp från 80, och sen slutade det med 1,20! Åh, lycka vad roligt han tycker det är! :D
Hoppade utan förbygel så därför är jag lite extra nöjd med att han var så duktigt idag. Vet att jag inte alls tänker på att räta upp mig efter hindrerna här, haha men skulle ändå inte hoppa något mer hinder så slappade lite! ;) 90 cm hindret där blir verkligen lite slow motion, men ändåå :D

80cm

90cm

1,20m

Besök

Idag var amanda på besök i stallet och hälsade på Gismo, så det var mest hon som red. Hoppade upp en liten stund bara. Han var lite smått seg idag, men vaknade väl till lite i alla fall! Fick lite bråttom där ifrån eftersom jag ska käka ute ikväll! :)
Haresåbraaa!

RSS 2.0