Tillbaka!

Hej!
Har inte kunnat rida nu på väldigt länge eftersom jag varit sjuk och haft infetkion i njurarna så har faktiskt en anledning till att jag inte har bloggat. Men ifs har jag ridit i söndags och mådags. En ganska lugn barbackatur i söndags i ett underbart fint väder och en uteritt med amanda i måndags. Hittade en ny väg som tog ca en timma och 20 min så det var kul med lite nytt!
Tisdags red ellen och han hade gått fint i paddocken. Roligt att höra!
Det var en kort uppdatering av dom här dagarna! Har lektion nu men det var nu jag kom på att jag borde skriva lite.
TACK!

Ingen tävling!

Hej!
Nu har jag inte uppdaterat sedan i onsdags, men det är för att jag inte har ridit sedan dess. Jag har infektion i njurarna vilket gör väldigt ont och då kan jag inte rida. Så i torsdags red emelie, snäll som hon är. I fredags hade ju jeanette gismo och idag blir det ingen tävling för min del :( Men amanda rider honom i eftermiddag. Så himla hjälpsamma människor och jag är grymt tacksam! <3

Riktigt fin!

Hej!
Idag (onsdag) red jag i den stora paddocken och var ensam där. Han gick faktiskt hur bra som helst! Inget att klaga på.
Gjorde lite halter och backade honom några steg för att samla honom och sedan trava framåt igen, efter ett antal upprepade gånger gick han riktigt bra. Han har alltid haft en tendens att dra på som f*n när man galopperar på en raksträcka men idag gick det att hålla honom perfekt även i denna stora paddocken så det kändes jättebra! Red lite på volt också och att få in nosen på honom fick också förvånandsvärt lätt. Duktig häst. Tummen upp för dig idag! :)♥

Ut i naturen

hallåhallå
Idag blev det en ganska lugn barbackatur med emelie och sammy. Bortsätt från att vi vid kalle gran mötte en älg. Haha asså det verkar ju bli en tränd dedär med att stöta på älgar och det är ju inte gismos favoritdjur om man säger så så han blev lite stissig. Kul då att man satt barbacka! Men dom dampade faktiskt inte över, dom var bara lite "heta på gröten" så att säga. Så det blev lite snygg, bekväm inte helt önskad trav några hundra meter hemåt men det gick bra det med!
Fick inte bort så himla mycket vinterpäls idag, men litegrann åkte av såklart!
PUSS
Fräck!

Galopp i stooooora paddocken

Hej!
.
Idag träffade jag på amada i stallet och vi bestämde oss för att rida nere på stora banan. Kanonkul var det! Hästarna var jättepigga och fick rejsa lite. Eller ganska mycket faktiskt. Men inte riktigt så mycket som dom ville för dom var fortfarande väldigt taggade och på tåna när vi skulle trava av dom. Tummen upp för det! Imorgon får det bli lite lugnare ridning!
Efter ridpasset var han vääldit mysig i boxen! Kunde inte låta bli att krama om honom och då kände jag hur hans huvud blev tyngre och tyngre mot min axel. MYSIG PONNY ♥


Hoppträning

Hejsan!
Idag har jag haft hoppträning tillsammans med emelie och malin. Under själva träningen kändes det inte jättebra, men i slutet gick det mycket bättre och när man tänker tillbaka så känns det faktiskt mycket bättre också så det var kul. Vi red ute och dom blev inte liiiite svettiga! MYS.
Vi hoppade studs, räcke, solfjäder och lite kavalietti. Han var väldigt pigg och svår att hålla men jag fick massa tips som jag slukade i mig och sedan gick det åt rätt håll. En massor som jag kommer ha nytta av på lördag.
Ska nog försöka att ställa upp något hinder i paddocken någon dag i veckan nu, ett minst 90 cm högt så vi hoppat det tills tävlingen eftersom det är det vi ska hoppa och det gjorde vi inte idag. Och det var ju typ väldigt längesedan vi hoppade nu.
Have a nice time godingaar

Lördag

Hallåhallå
Max har varit här hela helgen så han fick hänga med ut i skogen på en uteritt. Han gick dock 100 m efter hela tiden och skyllde på sin allergi ;) Okej, han är faktiskt väldigt allergisk men sååå jobbigt kan det inte vart att gå...
Jaja, gismo var lite smått seg efter sprutan men absolut inte mycket. Hade jag inte vetat att han vaccinerades dagen innan hade jag nog inte tänkt på det ens så det blev lite trav och galopp också. Sammanlagt var vi väl ute i en timma ungefär efter att få rida fram och tillbaka och möta max. (y) :)
Lördagen var en riktigt fin dag faktiskt! :)
Max redo med mobilkameran. Nej förlåt, hans IPHONE FYYYYYYRA. Höhö, tycker faktiskt att det är lite komiskt att man inte kallar iphone för mobil typ :O okej vissa gör det men väldigt många intee :)))))))

Vaccinerad

Idag vaccinerades gismo så han fick ta det lite lugnt med jeanette idag. Hon hade tagit några fina kort så dom väntar jag på att få se! :*) Ska bli kulkuuul. Han hade gått skitfint idag  ;D

Bertilsson

Tjenatjena och förlåt för att jag aldrig uppdaterar! Glömmer av det hela tiden....... :$
MEN- Ska försöka skärpa mig (a
.
Idag var vi ute och åkte men lilla gismo. Nämligen till inget mindre än bertilssons stuga för att rida lite där. Där fick han sträcka ut riktigt ordentligt i galoppen och det tyckte han var riktigt kul! Har aldrig gått så fort som det gjorde där... Herre gud :D
Fick också stött på en älg och det tyckte la inte gismo var det allra roligaste så vi fick vända och rida åt andra hållet... jaja life goes on.
.
Att lasta på ditvägen gick super, och likaså på hemvägen! Var bara lite tveksamheter - bara för att. Men det var ju ett tag sedan vi åkte nu! :)

Ut i skogen med amanda!

Hallå gott folk!
.
Idag skulle gismo egentligen vaccineras men veterinären dök inte upp så efter en halvtimma stack jag och amanda ut ändå, ca 10 min senare hade hon tydligen kommit. Lite segt, men kände att vi inte kunde vänta mer.
Blev en barbackatur och dom skötte sig väldigt bra båda två. På vägen hem rejsade vi lite i galoppen och gud vad roligt dom tyckte att det var!
Ja, finns väl inte så mycket mer att säga? CU
Lina leker i photoshop

Förlååååååt

Förlåt för att jag varit så dålig på att uppdatera men jag har helt glömt av det!
Idag fick gismo nya skor så tog det lite lugnt. Red ut i skogen, skritt, trav och galopp och han var väldigt pigg och glad.
Bestämde mig också för att vara med på hoppträningen nästa vecka och att kanske ta transporten och åka till bertilssons stuga och rida på tisdag med emelie. Verkade som om ricky kunde köra i alla fall så det ska bli kul! :)
Simma lugnt mina vänner!

RSS 2.0