Uteritt

Så som uteritten var idag. Det är så en uteritt ska vara!
Åkte till stallet med emelie idag. 8 bussen tog oss till allum där vi bytte till tåg och sedan gick. Hurtiga? Jajjemen!
När vi gick förbi hagen stod sammy och gismo och kliade varandra. Så himla söta! Trots att dom har gått tillsammans bara dom i ett år nu så står dom tillsammans när det finns 4 andra hästar också! GULLIGT!
Antar att dom inte sovit mycket inatt, för när vi lämnat våra grejer och skulle hämta hästarna hade han lagt sig ner i hagen medan sammy vaktade. Tänkte då att jag lär ju ha en riktigt "pigg" häst idag. Och DET hade jag kan jag säga! Vi red bort till den gamla travbanan och galopperade. Gick hur fort som helst och han längde verkligen på stegen och tyckte att det var jätteroligt! Kunde inte låta bli att le som ett fån och sitta och skratta när vi red. Lyckat helt enkelt!
.
Så otroligt fina ridvägar där om man jämför med hemma, så i morgon blir det 8 bussen till stallet igen med emelie! Längtar typ! :D

Kommentarer
Postat av: Erica

woho, snart snart snart! :D vi får bestämma en dag, ta massa c00la bilder, hitta på ett namn, göra en blogg, prata me victor, göra en spelbräda åh bara köööraaaa! :D tycker vi börjar så snart som möjligt :')

2011-06-14 @ 01:12:54
URL: http://ericasegerstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0