Måndag 28/2

Hejsan!
Jaa, lina... Gick ju verkligen bra för mig det här med att börja skriva här. Men nu är det skärpning! Nu ska jag faktiskt ta mig tid till att göra det.

Idag red jag i ridhuset tillsammans med gaaanska många andra så det var svårt att få ut något bra av ridningen. Men han gick lugnt och tog hänsyn till de andra hästarna. Jag märker verkligen skillnad på honom sen vi började träna för Pernilla så det känns verkligen roligt. Lite mer motivation till att rida då.
Galoppen på fyrkantspåret gick väldigt lugnt och fint jämfört med tidigare och volten fungerade också bra, lite svårt för att man behövde akta sig hela tiden bara, men annars är jag nöjd! Testade den nya hjälmen och västen jag köpte på mässan också och det var hur bra som helst! Jättebekvämt verkligen så jag riktigt nöjd! :)


Fredag!

Red ut barbacka idag bortanför åsen och tillbaka. Han var jättesnäll, lite pigg dock så han ville gärna springa men han kunde hålla sig. Men lät han ändå sträcka ut lite i galoppen och travade en del.


Onsdag

Haha jaa, ellen du hade rätt! Skulle ju egentligen ta med mig boken hem idag så jag kunde skriva av vad hon gjorde igår, men  som hon sa till mig i skolan idag, glömde jag boken i stallet!
Hon red i alla fall i ridhuset igår och hon kände att han hade blivit mjukare i sidorna. Väldigt roligt att höra att det ger resultat med träningen! :)

Idag vaccinerades han och får alltså stå. Han kom in runt halv 5 och då hade jag fixat allt innan så jaa, finns väl inte så mycket mer att säga om idag!
I morgon är det göteborg horse show så jag får se hur jag gör med ridningen. Kommer antagligen inte hinna rida tyvärr, fan att han ska bahöva stå två dagar i rad! :/

Måndag 21/2

Hallåå!

Har tänkt börja skriva riddagbok i bloggform istället eftersom min lilla bok inte intalade mig så mycket när den ligger där i skåpet. Vill hellre åka hem och värma mig efter några timmar i stallet än att sätta mig och skriva. Och eftersom jag ändå typ sitter vid datorn kan jag ju skriva vad jag gjort här istället. SMART lina.

Såå.. ja
Idag alltså, måndag som rubriken lyder, kom jag till stallet vid halv 5 tiden. Hade egentligen tänkt att rida i ridhuset men det blev en uteritt tillsammans med Lovisa istället. Red till kalle gran och tillbaka och lät dom röra på sig ganska så ordentligt. Lät dom sträcka ut i galoppen på vägen tillbaka precis vid kalle gran vilket dom tyckte var jäkligt kul och var taggade på vägen hem. Väldigt roligt idag faktiskt :)
Han har börjat fälla redigt mycket på halsen, resten av kroppen är inte lika mycket men borstar man så åker det av en del! Sjukt jobbigt är det men det ska bi grymt skönt när all päls är borta och snön har smält! :D

Imorgon är det ellen som rider, om hon inte har sagt att hon inte kan. Brukar vara rätt bra på att glömma det, men det tror jag inte. Well well, det märker jag imon.
Byebyeee


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0